Serul pentru gene – Ce este el?

2Există foarte multe femei care se plâng de starea genelor lor. Nu sunt fericite cu felul în care arată. Sunt fie prea scurte sau prea rare. Suntem bombardate cu reclame ce promovează femei cu gene nenatural de lungi. Aspectul de gene false a devenit dominant în industria de modă și frumusețe și nimic nu sugerează că acest lucru se va schimba curând. Dacă vrei o abordare naturală pentru a-ți crește genele, serul pentru gene poate fi cea mai bună soluție.

Serul pentru gene expus

Serul pentru gene este o formulă special concepută care îmbunătățește creșterea genelor noastre. Ar trebui să fie creat și fabricat în laboratoare și testat de către institute independente. Ingredientele care stimulează foliculii genelor trebui să fie naturale, pe bază de plante și sigure pentru zona sensibilă a pielii. Fiecare ser pentru gene este testat de producători înainte de a putea fi pus în vânzare.

Cercetătorii au demonstrat că doar patru femei din trei sute nu au experimentat rezultate pozitive. Cele mai eficiente seruri pentru gene sunt cele pe bază de ingrediente bogate în vitaminele H și E. Acestea nu numai că vor ajuta la creșterea genelor dar sunt și calmante pentru zona pielii. Cele mai comune ingrediente ale serului pentru gene sunt printre altele: uleiuri esențiale, extract de papaya și peptide.

A fi fericita posesoare a unei perechi impresionante de gene, nu este suficient doar să cumperi serul pentru gene ci trebuie să fii persistentă în aplicarea produsului în fiecare zi ținând cont de instrucțiunile producătorului. Atunci când serul este folosit sistematic, putem observa că genele noastre au fost stimulate și că sunt mai lungi și mai groase.

Cum să folosești serul de creștere pentru gene corect?

Indiferent ce ser pentru gene alegi, trebuie să ții întotdeauna cont de câteva reguli simple și universale ce țin de aplicarea serului pentru gene.
În primul rând, asigură-te că pielea ta este curată. Cu mișcări blânde, curăță zona din jurul ochilor. În acest scop, utilizează săpunuri speciale sau spume, care te vor ajuta să elimini toate impuritățile și formările de ulei care s-au adunat acolo. Este important să îți scoți lentilele de contact înainte de a aplica serul. Scoate lentilele de contact înainte de a aplica serul.
Cele mai multe seruri eficiente pentru gene au o perie mică ascuțită cu care poți aplica precis produsul. Când pielea este curată și uscată, aplică o linie subțire de ser pentru gene pe linia genelor pentru ca produsul să pătrundă prin piele la foliculii de păr. Această modalitate de aplicare este ușoară și este similară cu folosirea unui tuș de ochi. Pentru cele mai bune rezultate, poți încerca să aplici produsul de la colțul interior al ochiului mișcând pensula spre colțul exterior iar în ziua următoare, poți face opusul. Încearcă să nu bagi produsul în ochi. În cazul în care acest lucru se întâmplă, clătește-ți ochii cu apă călduță din abundență. Este recomandat să lași produsul să se usuce și să se absoarbă înainte de a te machia. Majoritatea serurilor pentru gene se absorb complet în piele într-un interval de 10 minute.