Ingredientele naturale din serurile pentru gene

Modul în care fiecare ser pentru gene funcționează, depinde în totalitate de ingredientele sale. Pentru a obține gene lungi, groase și închise la culoare, serul trebuie să fie pe bază de componente naturale. Fără îndoială, acestea sunt mult mai sigure decât cele bazate pe ingrediente chimice care sunt atât de des folosite în industria de frumusețe. Iată câteva dintre componentele adesea folosite care se găsesc în majoritatea serurilor bune de creștere a genelor.

De ce sunt ingredientele naturale atât de importante?

Serurile pentru gene conțin multe ingrediente care au fost atent selectate pentru a aduce laolaltă cât mai mulți agenți activi posibil. Unele componente sunt bazate pe plante sau animale sau au fost extrase din minerale. Ingredientul potențial este filtrat, presat și uscat. Apoi, sunt efectuate o serie de teste pentru a elimina impuritățile.

Ingredientele naturale sunt considerate sigure pentru organismul uman. Ele nu sunt cauza uscării și iritației ochilor. Foarte rar sunt sursa unei reacții alergice. Sensibilitatea la orice ingredient este diferită pentru toată lumea. Cele mai multe dintre componentele minerale și pe bază de plante calmează și hidratează pielea din zona ochilor. Această parte a feței este deosebit de sensibilă și necesită îngrijire specială, blândă. Pielea din jurul ochilor este foarte subțire și tot ceea ce se aplică imediat pe ea se absoarbe în fluxul sanguin. Prin urmare, serurile pentru gene sunt verificate cu atenție pentru a minimiza orice iritație nedorită.

Cum funcționează aceste ingrediente?

În timpul aplicării serului, fie că îl aplicăm pe gene sau pe linia genelor, agenții activi hrănesc genele și le oferă o hidratare profundă. În plus, circulația sângelui crește și mai mult oxigen și nutrienți ajung la foliculii genelor. Cele mai eficiente seruri pentru gene se concentrează pe rădăcinile genelor. Cu cât este mai sănătos foliculul genei, cu atât mai puternice și mai lungi vor crește genele tale. Serurile pentru gene mai puțin populare și mai puțin eficiente sunt cele care trebuie aplicate pe gene la fel ca rimelul. Indiferent de cât de hrănitoare sunt ingredientele, nu au nici o șansă să ajungă la rădăcina genelor. Agenții activi pot doar să refacă structura genelor și ar trebui să fie privite mai mult ca niște balsamuri de gene decât ca niște seruri pentru gene.

Cele mai populare ingrediente ale serurilor pentru gene

L-carnitina poate fi găsită în aproape toate serurile pentru gene. Este un aminoacid minuscul, care poate fi găsit în aproape toate celulele corpului și joacă un rol esențial în producerea de energie. Face părul strălucitor, moale, puternic și elastic. Această moleculă mică încetinește apoptoza, care este moartea celulelor foliculului.

Aloe Vera este al doilea ingredient foarte important de creștere a genelor. Este bogată în numeroase enzime, care eradică celulele moarte ale pielii care astupă foliculul și nu permit pătrunderea corectă a nutrienților la rădăcini. De asemenea, ajută la menținerea hidratării și a apei în structura genei.