Serul pentru gene – Alegerea celui mai bun produs

Se pare că în ultimul timp au apărut foarte multe seruri pentru gene. Te întrebi cum să îl alegi pe cel care chiar funcționează și care să îți ofere rezultatele așteptate? Atunci când te decizi asupra unui ser pentru gene anume, trebuie să fii 100% sigură că este sigur și eficient. Nu ne dorim ca zona sensibilă a pielii noastre și genele noastre fragile să fie supuse riscurilor precum mâncărime sau iritație sau orice alt disconfort.

Cum funcționează serurile pentru gene?

Nu toate produsele de creștere a genelor funcționează în același mod. Cele mai puțin eficiente sunt acelea pe care trebuie să le aplici pe lungimea genelor. Acestea îmbunătățesc starea genelor și reconstruiesc structura lor. Acestea nu sunt eficiente atunci când vine vorba de creșterea genelor. 1Genele pot părea un pic mai groase dar nu va face genele abia crescute să crească mai mult. Acele seruri pentru gene au o pensulă ca cea de rimel și sunt aplicate în același mod în care se aplică și rimelul ajungând doar pe vârfurile genelor. Acele produse sunt adesea recomandate ca funcționând ca o bază sub rimel. Stratul subțire de ser ajută la protejarea genelor împotriva efectelor dăunătoare ale rimelului plin de chimicale. Dacă serul pentru gene face ca rimelul să stea pe gene depinde de fiecare produs în parte.

Cele mai eficiente seruri pentru gene sunt acele produse care trebuie să se aplice direct pe linia genelor. Agenții activi și vitaminele sunt absorbite de stratul subțire al pielii și penetrează foliculii genelor. Acestea nu funcționează pe structura genelor ci la rădăcina lor, hidratându-le corespunzător. Rădăcinile puternice ale genelor pot produce gene sănătoase care vor putea crește lungi și groase. Mai mult, foliculii genelor încep să producă mai mult de o geană și într-o perioadă scurtă de timp, putem observa că foarte multe gene mici încep să iasă dintr-un singur folicul al genei. Primele rezultate pot fi observate după doar 4 săptămâni de utilizare sistematică. Genele cad mult mai puțin la demachiere și per total devin mai strălucitoare și mai puternice. Pentru a vedea diferența de lungime și grosime trebuie să așteptăm încă 2-3 săptămâni. Atunci când se utilizează un ser pentru gene care funcționează de la rădăcina lor, vom vedea o diferență uriașă în aspectul lor pe parcursul a multor luni după întreruperea tratamentului.

Înainte de a cumpăra

Gândește-te mai întâi la așteptările tale de la serul pentru gene. Vrei doar gene mai puternice sau vrei gene mai lungi? Gândește-te la ce ai mai putea face pentru a-ți îmbunătăți genele. Genele sunt precum părul. Acestea sunt uscate dacă corpul tău este deshidratat. Bea cel puțin 3 litri de apă pură timp de o săptămână și vezi dacă sesizezi vreo diferență.